Quins són els formats disponibles pels ebook?

El format .epub per llegir ebook en la majoria dels dispositius; el format .mobi per llegir en el Kindle de Amazon; el format PDF per llegir a pantalla completa i per la impressió.


Quins són els formats disponibles pels ebook?
EPUB (.epub): aquest és el format recomanat per a la majoria de dispositius de lectura, s’adapta als smartphone, ordinadors, tauletes i lectors ereader. S’està imposant gradualment com l’estàndard de lectura d’ebook ja que aporta una gran fluïdesa, s’adapta automàticament al lector i permet ampliar el text segons les preferències. Aquest és el verdader avantatge del format: la personalització de l’experiència de lectura.
Atenció, per poder llegir un ebook en format .epub cal instal·lar un programa de lectura a l’ordinador o una aplicació al telèfon o tablet.
PDF (.pdf): aquest és el format per excel·lència per a la impressió, especialment recomanat per aquells qui volen imprimir l’ebook o el volen llegir a pantalla completa des de l’ordinador. Alguns ereader poden tenir problemes en la codificació i en el canvi de mida de la font.
MOBI (.mobi): és el format triat per a la lectura amb el Kindle d’Amazon. El Kindle llegeix principalment els formats .azw3 y .mobi, i aquest últim pot ser llegit per altres dispositius a través d’una aplicació específica (per Ipad).

Edirtual és un editor virtual que ofereix ebook en aquests tres formats de lectura, per donar resposta a totes les vostres necessitats. Si teniu alguna pregunta, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres, estem a la vostra disposició.

08/07/2014