Què és un ebook?

L’ebook representa l’evolució de la lectura, de la versió paper a la digital... les noves tecnologies són el present i el futur.


Què és un ebook?
Un ebook és l’edició digital d’un llibre, un arxiu digital que es pot llegir des de dispositius com tablets, smartphones, ordinadors o readers (lectors creats especialment per als ebook).
Actualment milions i milions de persones disposen d’una tablet o un smartphone, al mateix temps la vida s’ha tornat més frenètica i cada vegada passem més temps fora de casa... aquesta situació ha creat la necessitat de substituir els antics i pesats llibres en paper per quelcom molt més còmode i útil a qualsevol lloc: l’ebook.
En una saleta d’espera, a l’autobús, durant la pausa per dinar... l’ebook és un llibre que podreu llegir sempre, sense necessitat de portar al damunt un volum pesat i incòmode. Un dispositiu pot memoritzar una gran quantitat de llibres ebook i, en funció del que us vingui de gust a cada moment, podreu canviar la lectura quan i com vulgueu.
Avui en dia, la majoria de les editorials estan combinant progressivament la versió tradicional en paper amb la versió digital, ja que les generacions més joves estan ja molt habituades a aquesta nova tecnologia. Edirtual és un editor online que creu fermament en la difusió dels ebook i ha decidit promoure amb força la lectura digital.
El preu reduït, la comoditat, l’ús de telèfons intel·ligents i tablets... tot això portarà a l’evolució de la lectura i a la consolidació dels ebook. El món digital és el present i ho serà tot en el futur.
 

27/06/2014