©edirtual es presenta com a instrument de promoció de la Cultura, una cultura que posa l’ésser humà i els seus valors al centre. L’ètica, la persona, el seu camí i el seu desenvolupament han de ser el principi rector de tota la obra literària. ©edirtual vol ser un fort instrument de difusió i una oportunitat que permeti, a qui ho desitgi, fer arribar el propi missatge a tot el món.

- secció literatura
- secció filosofia
- secció religió
- secció ciència
- secció salut i alimentació
- secció música i teatre

Linea editoriale

L'avantguarda i la modernitat, si no més sobrevolen el temps, passen tan ràpid com les modes. Únicament fecundant el temps amb un trosset d'eternitat aconseguim que floreixi un present amable. Ens interessen les persones -i el trosset d'eternitat que totes elles porten en el seu cor-  i no les modes passatgeres, les nostàlgies del passat o les profecies fàcils.

El progrés i la tecnologia, si tan sols globalitzen l'espai i no l'habiten, ens converteixen en nòmades sense arrels. Únicament arrelant l'espai amb un trosset d'infinit aconseguim que les nostres cases siguin llars lluminoses. Ens interessen les persones -i el trosset d'infinit que totes elles porten en el seu cor- i no els espais tancats, salvatges o falsos.

Canviem la pressa de moure'ns per l'encert en el camí que portem. Canviem la globalització pel desig de compartir. Canviem la confusió del pensament únic per la cooperació que travessa el temps i penetra l'espai. Canviem les paraules per les seves veritats; la verborrea per la comunió; els racons per l'horitzó; i no canviem una persona per res.

Les transformacions se succeeixen a ritme vertiginós. Ens acostumem a valorar les coses per les seves aplicacions pràctiques i ens oblidem que els bons instruments no són aquells que ens permeten alterar el món amb més comoditat sinó els que millor s'adapten a cada persona. Com un guant fet a mida. Així han de ser les nostres paraules. A mesura de cada persona i al ritme precís del seu creixement.

L'individualisme de la desvinculació ens torna cada dia menys humans. © edirtual vol fer la seva proposta sobre dos eixos: la globalització de la cultura i la transversalitat de l'esperit.

No proposem tornar-hi a les humanitats com si es tractés d'un llegat arcaic sinó enriquint-les amb un format dinàmic i global que harmonitzin el rigor i la seva proposta amable i comunicativa.

No és nou. Les humanitats han configurat la nostra cultura fins al dia d’avui. L'esperit crític, el pluralisme i la ferma defensa de la dignitat de tota persona es van localitzar en llocs i moments determinats al llarg de la nostra història però, per què no imaginar que internet pugui convertir el nostre llegat comú en una nova àgora humanista?

Desitgem enfortir el pensament i tornar més vigorós el discurs ètic que contribueixi a cohesionar la nostra societat. Les humanitats ens poden ajudar a examinar de nou a nosaltres mateixos i a poder admirar als altres, articulant el nostre pensament i ajudant-nos a expressar-ho de forma intel·ligible, donant-nos criteris que ens permetin viure amb sentit, amb entusiasme i passió per totes les creacions de la persona humana.

En segon lloc, © edirtual proposa la connexió i transversalitat de la dignitat de tota persona humana com a eix vertebrador de les llengües i la literatura, la filosofia, la història i les arts en quants pilars de la civilització i la cultura. Tota persona porta en si mateixa el misteri d'una existència única i irrepetible. El seu silenci és dens com densa pot ser la seva paraula, la seva mirada o la soledat amb la qual es troba sempre darrere de qualsevol de les seves manifestacions.

© edirtual pot esdevenir una magnífica proposta perquè la cultura humanista empri noves tecnologies al servei de l'equilibri entre la tradició i la innovació i animant al que ens sembla avui particularment urgent: la centralitat de la persona humana en qualsevol situació en què es trobi.

Les humanitats precisen d'una discriminació positiva i la xarxa és un poderós vehicle de comunicació. El que necessitem ara és la paraula que ha de comunicar-se. © edirtual desitja que les humanitats tinguin futur en la mesura que siguin enteses com a factor d'humanització, de responsabilitat moral i cívica i de creixement humà. Aquesta és la línia de © edirtual. Si penses així, aquesta és la teva casa.

La llibreria online

©edirtual és una casa editorial virtual, moderna i dinàmica, que aposta per la lectura digital, proposant en lloc del clàssic llibre en paper, la seva versió més moderna, l’ebook. Un ebook es pot llegir sobre totes les plataformes digitals, des de smartphones, tablets, ordinadors i portàtils, fins a dispositius de lectura específics com el e-reader.

©edirtual és una gran plataforma que permet descarregar en temps real l’ebook triat i començar la lectura d’immediat, a un preu molt més baix respecte les versions en paper. Per què això? Gràcies al digital, es redueix el cost d’impressió, del paper (cura mediambiental), de magatzem, de logística i d’enviament final.

Quins avantatges presenta un ebook respecte una còpia en paper? L’ebook és pràctic, lleuger, es pot portar a la butxaca a qualsevol lloc i el dispositiu en pot contenir centenars. La lectura és molt fluida, es poden ampliar els caràcters, adaptar la lluminositat... i deixar-se les ulleres a casa deixarà de ser un problema! Ebook és sinònim d’avantguarda, modernitat, tecnologia... adequat per als qui es mouen sovint, als que els agrada llegir al tren o durant un temps d’espera... ideal pels qui volen llegir un gènere i un llibre segons cada situació.

Si comparteixes aquesta filosofia, Edirtual és la casa editorial perfecta per tu. Entra a la nova dimensió de la lectura.


Difusió i distribució

El que en el món del llibre tradicional en versió paper es definia amb el terme “distribució”, és a dir l’abast de la xarxa de venta (llibreries, punts de venda, quioscos, etc.), avui es substitueix pel mot “difusió” per la versió digital ebook. És lògic, ja que un arxiu digital no és un objecte físic, no requereix transport i distribució física fins als punts de venda, sinó que l’ebook es pot descarregar directament des de la plataforma virtual ©edirtual, en qualsevol moment i des de qualsevol país del món.

La difusió dels ebook a la llibreria virtual ©edirtual es recolza en un servei important de visibilitat i posicionament al web a nivell local, nacional i internacional, per tal d’arribar al major públic possible. La feina de web marketing inclou la redacció d’un pla de frases clau diferenciades per autor, obra i gènere literari, l’escriptura d’articles periodístics relacionats amb les propostes ©edirtual, la gestió de les xarxes socials i la seva promoció, l’email marketing i molt més.

Aquest tipus de difusió té un potencial enorme respecte la distribució física, és internacional i sobretot ràpid (en temps real).

©edirtual col·labora amb experts lingüistes i traductors en llengua mare per la traducció de les vostres obres literàries digitals. Poseu-vos en contacte amb nosaltres per saber-ne més.